Znanstvena raziskava: Levičarji pišejo hitreje kot pa…

Šokantno...

Sarajevo, 8.2.2016 – dan se je že prevešal v večer, ko sta Hasan Ć. in Izudin S. prišla do neverjetnega odkritja. Večmesečna raziskava jima je končno prinesla odgovor na vprašanje, ki sta si ga zastavila prejšnje poletje. Dobila sta namreč jasno potrditev, da levičarji pišejo hitreje kot pa tisti brez rok.

V juliju, 2016, si je namreč Hasan zastavil pereče vprašanje in seveda je nanj takoj želel dobiti odgovor. Žal pa niti on, niti njegov “komšija Isu” kot je poimenoval svojega prijatelja, nista znala pisati in tako se je začela zgodba o odkrivanju sebe in drugih. Lotila sta se analitične raziskave in brez težav sta prišla do osebe brez rok, ki je v pol ure spisala 14 besed – vsaj tako sta domnevala po natančnem pregledu znakov na listu. Začetek je bil resda uspešen, zataknilo pa se je pri drugemu delu raziskave, ko sta morala poiskati nekoga, ki je levičar in zna tudi pisati. Projekt se je tako konkretno zapletel in šele proti koncu letošnjega februarja sta našla želeno osebo, ki je potem v pol ure spisala kar zavidljivih 22 besed in našima junakoma dokazala, da levičarji res hitreje pišejo kot tisti brez rok! Tako se je dokazal Samir H. in Hasanu končno podal odgovor na večno vprašanje.

Nima pa zgodba le enega srečnega konca! Ker se je Samir izkazal za skorajda pismenega je od danes naprej ponosen urednik pri navice.si! Njegovo prvo objavo pričakujemo že kmalu jeseni, tako, da nikar ne spreglejte naših novih člankov.

Pa še ena pozitivna misel: Tudi ti si lahko kot Samir! Vse kar moraš storiti je to, da nam na [email protected] pošlješ svojo navico in glede na to, da se držimo starega ljudskega pregovora “kvaliteta ni naša prioriteta”, smo v uredništvu prepričani, da ne moreš pripraviti dovolj slabega članka, da ga ne bi bili pripravljeni objaviti!

 

V drugih raziskavah: če uporabiš zavajajoč naslov bo tvoje novice na spletu prebralo bistveno več ljudi!

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: